HONOR

VÅRA HONOR

 

Rexus Ramona Ramone, DRX n 24

Ramona är vårt söta lilla busfrö med långa morrhår. Hennes favoritsysselsättningen är att gräva jord ur blomkrukorna tillsammans med Queen. Att bli spolad med vatten i pälsen är inget som avskräcker henne och nog av kel och goda matbitar vid bordet kan hon inte få.

 

Stamtavla

 

Rexus Skorpan DRX n

Skorpan är en bestämd dam som inte ger sig om det blir diskussion om rang och värdighet.

När hon bestämt sig för att kela, hoppar hon upp och ner går av och an och runt en så det är bara att göra som hon vill, hon ger sig inte. I sängen skall hon ligga på kudden vid hakan och gnugga sig mot ansiktet, sedan får de andra ligga i rak nedfallande följd efter henne

 

Stamtavla

 

Rexus XoXo DRX f

En liten mjuk, kelig katt som inte gör mycket väsen av sig. När alla andra framfusiga katter har lagt sig, då passar XoXo på att ta för sig av kel och mat. Hon har lägst rang i huset, men har hittat sin hörna vilken hon försvarar med fräs och klor. Allra bäst är det när hon får vara ensam med mig i ett rum och ”bara” kela.

 

Stamtavla

 

SE*Miss Vons Lucille DRX ns

Lucille och Skorpan är de starka katterna som tävlar om ledarskapet. Lucille är lika mjuk och

kelig som hon är stark. Ligger helst på rygg och vill bli kliad på magen. Ungarna har hon koll på men är inte överbeskyddande utan bara finns där då det behövs. Hon litar på människor till 100% så alla får hantera kattungarna och pappa Pluto får vara med och dela på vårdnaden.

 

Stamtavla

 

Rexus Queen, DRX n 24

Queen hon missar inget som händer i huset.

Snabb som en vessla och tar sig upp, in och fram överallt i huset.

Spåren efter henne är tydliga och det är ofta rensat i fönsterkarmarna.

Hon spinner, gosar och kelar så fort hon får chansen och äter allt som bjuds och mer därtill. Hon är en god storasyster och lär Ramona allt bus hon kan.

 

Stamtavla