TIDIGARE KATTER

TIDIGARE KATTER

 

CH S*Röda Nejlikan's Purrsonality, DRX n

Purrsonality kallas för Purr. Hon gör verkligen skäl för namnet, bara man tittar på henne spinner hon. Purr är en levnadsglad katt som inte drar sig för att hoppa med

huvudet rakt in i väggen. Skinnmöss slaktar hon på en halvtimme och då solen lyser in fångar hon dammkornen i luften. Frukostbordet med skinka, sylta, rökt kött och ost föredrar hon framför kattmaten. Hon sitter på en stol och väntar på sin frukost då vi dukar fram. Hon vet också vem i familjen som ger henne frukosten, varför hon väljer dennes stol. På gamla dagar har hon blivit lite latare och ligger helst på sängen och sover i egna rummet. Hon öppnar lätt själv dörren när hon vill gå ut och in.

 

Stamtavla

 

CH Rexus Charmtös, DRX f 24

Tösen är en varm och bedårande tjej som har stenkoll på läget i huset. Hon tar vara på varje tillfälle till kel och lek och är en jägare precis som mamma Feliz.

Bytet tar hon stolt med sig i munnen och går morrande iväg från de andra. Hon är en riktig pratmoster som helst sitter på axeln och pratar och kommenterar i ens öra.

 

Stamtavla

 

 

Rexus Elvira, DRX n

Husets panter är pigg, slank, vig och mjuk.

Därför lämnar hon inte heller några större katastrofer bakom sig.

Mutor behövs inte utan hon bara är med ändå och vill kolla vad alla andra gör.

Hon kelar och pratar så fort tillfälle ges. En jätteduktig kattmamma som fostrar och beskyddar. Husets övriga katter behöver inte lägga sig i hennes uppfostran, hon har stenkoll på vad som händer.

 

Stamtavla

 

CH Rexus Irex, DRX w 62

Irex är vår lilla vita pärla. Hon är lika följsam som pappa Cutie och är med på allt utan att själv starta några upptåg. Protesterar endast vid det behövliga badet.

 

Stamtavla

 

CH Rexus Mimo, DRX f

Mimo är en mycket bestämd katt som säger högljutt ifrån när det inte passar.

Inga dörrar går att stänga för henne. Hon öppnar lätt själv även de uppåtvända handtagen. Sommarens musjakter varar ofta till midnatt så det är bara till att tålmodigt sitta uppe och vänta på henne. På morgonen väcker hon oss genom att riva på allt som hänger på väggarna i sovrummet och gå av och an i sängen. När husets folk kommit på benen vill hon gärna ha mycket kel och beröm för sitt arbete.

 

Stamtavla

 

Rexus Snoddas, DRX n

 

Stamtavla

 

 

CH Rexus Bucletta, DRX n

Namnet Bucletta är Interlingua och betyder "liten lock".

Hon är en liten blyg skönhet från vår första kull efter Purr och Gubben.

Hennes favorit är pappa Gubben och helst tillbringar de dagarna tillsammans.

 

Stamtavla

 

 

CH S*Röda Nejlikan's Only Ears, DRX n

Only Ears fick namnet Gubben för att han var skrynklig då skinnet vuxit fortare än kroppen. Gubben är en riktig livsnjutare som kan kela och mysa i timmar. Så fort minsta solstrimma lyser in ligger han där och gottar sig.

 

Stamtavla

Rexus Dunder

 

Thu Chia's Angelique

 

Rexus Antoinette, Aramis och Aratus

 

IC Rexus Trollan

 

Rexus Filur, Floppy och Fröjda

 

Rexus Rasmus och Raja

 

Rexus Loppan

 

S*Röda Nejlikan's Feliz Flax

 

 

Omplacerade

 

Rexus Cutie